15-16 лютого пройшла IV Науково-практична конференція УкАДОГ!
Новини асоціації

15-16 лютого пройшла IV Науково-практична конференція УкАДОГ!

Цьогоріч IV КОНФЕРЕНЦІЯ УКАДОГ стала наймасштабнішою подією, присвяченою діагностиці та лікуванню дитячого раку!

Групове фото учасників IV Конференції УкАДОГ / Київ, Mercure Congress Center, 2024

Протягом 15-16 лютого наша конференція зібрала понад 65 доповідей від провідних українських та закордонних фахівців. Кожна з 12 профільних сесій була насичена виступами визнаних дослідників та лікарів з 8 країн світу, включаючи Майкла Дворжака, Діну Авербух, Петра Седлачека та інших.

Навіть в умовах вранішніх обстрілів, спеціалісти з усієї країни знайшли можливість об'єднатись на цьому заході для досягнення однієї основної мети - обміну досвідом та знаннями для перемоги над дитячим раком в Україні!

У цьому році завдяки спільній ініціативі ГО "УкАДОГ" та Biopharma Plasma була започаткована грантова сесія доповідей для спеціалістів з усієї країни. Кожна сесія конференції стала платформою для виступу фахівців з будь-якого куточку країни. Висловлюємо подяку кожному учаснику грантової сесії!

За результатами голосування офлайн було обрано трьох переможців:

I місце - Максим Гуцалюк, цитоморфолог Референс лабораторії з діагностики онкогематологічних захворювань НДСЛ "Охматдит" (Київ)

II місце - Олександр Калінчук, дитячий хірург, онколог, Лікарня Святого Миколая (Львів).

III місце - Аліна Облап, лікарка-гематологиня дитяча, Клінічний Центр Онкології, Гематології, Трансплантології Та Паліативної Допомоги (Черкаси). Вітаємо переможців!

Саме вони будуть представляти Україну на щорічній конференції Європейської Спільноти Дитячої Онкології (SIOPE), яка відбудеться у Мілані, Італія, у травні 2024 року!

Ми також висловлюємо подяку воїнам ЗСУ за захист та можливість працювати і розвиватися. Також, велика подяка нашим медикам та всім долученим, хто незважаючи на будь-які труднощі, продовжують боротися за життя пацієнтів!

Звіт щодо передачі зібраних коштів на потреби медико-евакуаційної бригади "Госпітальєри" буде опубліковано дуже скоро! Спасибі кожному учаснику!

Посилання на фотозвіт - натисніть тут

Офіційний банер конференції