Грантова сесія до Всесвітнього Дня Онкохворої Дитини
Новини асоціації

Грантова сесія до Всесвітнього Дня Онкохворої Дитини

УкАДОГ це не лише про об’єднання спеціалістів, але і про дискусію, можливості та розвиток. Цьогоріч, ми створили окремо суб-сесію грантових доповідей для всіх бажаючих спеціалістів, що долучені до лікування дитячого раку.

До Всесвітнього Дня Онкохворої Дитини, який цьогоріч припадає на 15 лютого, УкАДОГ з радістю анонсує грантову сесію для лікарів та дослідників з усієї України. 

Сесія грантових доповідей  - це 11 доповідей від обраних за результатми конкрусу спеціалістів у сфері дитячого раку. В першу чергу, це платформа для лікарів та фахівців, де кожен долучений може виступити перед широкою аудиторією однодумців та колег, та поділитись власним досвідом подолання раку у дітей. Це може бути цікавий клінічний випадок, доповідь, або навіть результати чи проєкти досліджень. Серед 11 доповідей, шляхом голосування буде обрано три найкращх, а переможці отримають повний грантовий супровід на участь в конференції SIOPE 2024 у Мілані, Італія (13-17 травня 2024 року) від BioPharma Plasma.

Вимоги до Доповідей:

  • Тема допоповіді згідно тематик сесій IV конференції УкАДОГ (Посилання на Рокзлад). Запропонована тема доповіді має стосуватись лікування раку у дітей, а викладене в ній - мати практичне застосування, або відображати отриманий досвід / результати
  • Формат доповіді: клінічний випадок, презентація або результати локальнних досліджень.
  • Формат виступу: лише  усна доповідь вживу (м. Київ), тривалість 10 хв, презентація у форматі PPTx не більше 15-20 слайдів. 

Вимоги до Учасників:

  • Жодних вікових обмежень, втім на етапі відбору пріоритет буде надаватися молодим фахівцям.
  • Учасниками можуть бути лікарі комунальних та державних ЗОЗ будь-якого рівня, лаборанти, наукові співробінтики.
  • Учасник/учасниця мінімум на 30% робочого часу працює в галузі дитячої онкології та гематології.

Як Подати Заявку:

  1. Форма реєстрації буде відкрита до 28 січня 2024 року включно - встигніть заповнити її, правильно зазначивши власні дані, уважно підібравши тему та опис до неї. Зазначте на яку саме сесію Ви подаєтесь. 
  2. До 01 лютого 2024 року, модераторами сесій та орг.комітетом буде переглянуто всі заявки та 11 найкращих. Відповідні листи будуть надіслані на електронні пошти аплікантів. 
Важливо: Якщо Ви подаєтесь на грантову сесію, НЕ сплачуйте реєстраційний внесок, допоки не отримаєте офіційну відповідь від організаторів конференції. З усіх питань стосовно Грантової сесії - ви можете писати лист на go.ukadog@gmail.com.

Голосування та Оголошення Переможців:

Голосування за переможців відбудеться протягом другого дня конференції (16.02.2024) наступним шляхом: 

  • кожен учасник офлайн формату, при реєстрації отримає т.з. бюлетень, яким він зможе проголосувати за того чи іншого доповідача, кинувши цей бюлетень у спеціальну урну. 
  • урна буде відкрита для голосування від ранку другого дня конференції - з 9:00 16.02.2024р. 
  • по завершені конференції, органзіаторами буде перераховано к-сть голосів. 
  • аналогічне голосування буде проведено і серед модераторів сесій. 

Таким чином переможця буде обрано за р-ми голосування аудиторії та модераторів у співвідношенні 1:1. 

Оголошення переможців відбудеться о 17:00 в останній день конференції (16.02.2024). Троє фіналістів отримають повний супровід освітньої подорожі на SIOPE 2024 у Мілані (Італія): оплата участі, доїзд та переліт, проживння. 

Не пропустіть цю унікальну можливість не лише обмінятись досвідом, а й взяти участь у захоплюючому конкурсі, присвяченому дитячій онкології! Працюємо на перемогу, в тому числі і над дитячим раком!